lehdet.jpg

ILMOITTAUTUMINEN

Rippikouluun ilmoittaudutaan sähköisellä verkkolomakkeella
alla olevasta linkistä. Tervetuloa rippikouluun!

Rippikouluun ilmoittautuminen on 2.-15.10.2017 välisenä aikana. Jos et ehtinyt hakea riparipaikkaa, ole yhteydessä rippikoulupappi Oili Kariseen, p. 040 310 7401 tai oili.karinen@evl.fi. Vapaita paikkoja on molemmilla talven ripareilla. Joitakin vapaita paikkoja on myös kesän leireillä.

Jos sinulla on erityisiä perusteita rippikouluryhmän valintaan (esim. sairaus, perheen tilanne, koulukiusaaminen), kirjaa tiedot ilmoittautumislomakkeessa kohtaan tarkempia tietoja tai ota yhteyttä riparipappiin. Kaikki antamasi tiedot ovat luottamuksellisia.

Jos haluat samalle riparille kaverin kanssa, muista käyttää ilmoittautumisessa saatavaa kaverikoodia. Yhdellä kaverikoodilla voi ilmoittautua 2-3 hengen porukka.

Rippikoulupaikat jaetaan ilmoittautumisen päätyttyä. Tiedon omasta ripariryhmästäsi saat kirjeitse marraskuun aikana. Kaikki ilmoittautumisajan puitteissa ilmoittautuneet saavat paikan.

Rippikoulut Vantaankoskella maksavat 150e/leirimuotoinen rippikoulu ja 30e/päivärippikoulu (=ruokamaksu). Syksyn iltarippikoulu on maksuton. Rippikoulumaksusta lähetetään lasku verkkolaskuna huoltajan/maksajan sähköpostiin, joten varmistathan että ilmoittamasi sähköpostiosoite on aktiivisessa käytössä.

Kevään ja kesän rippikoulut alkavat Rippikoulusunnuntaina 28.1.2017 klo 10 Myyrmäen kirkossa järjestettävällä messulla. Merkitse tämä päivä jo nyt koko perheen kalenteriin! Rippikoulusunnuntaina tapaat ensimmäistä kertaa rippikouluryhmäsi ja saat tarkempaa tietoa alkujakson tapaamisista ja aikatauluista. Samana päivänä järjestetään myös rippikoululaisten vanhemmilla oma tapaaminen, vanhempien riparistartti, klo 16-17.30 kirkkosalissa. Tervetuloa!


ILMOITTAUDU TÄSTÄ LINKISTÄ!OHJEET ILMOITTAUTUMISEEN LÖYTYY TÄÄLTÄ!

Muista ilmoittautua, vaikka kävisit rippikoulusi muualla!

Ripari maailmalla-ryhmään ilmoittaudutaan, jos käyt riparin esimerkiksi jonkun järjestön kautta. Siten osaamme kutsua sinut tuleviin kevään tapahtumiin ja infota ennakkokäynneistä. Ilmoittaudu tästä!

Rippikouluun liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä rippikoulupappi Oili Kariseen p. 050 310 7401 oili.karinen@evl.fi