Ilmoittautuminen

Rekolan seurakunnan rippikouluihin ilmoittaudutaan sähköisesti 2. - 15.10.2017

Ilmoittautumiseen pääset tämän sivun alalaidan linkistä.

Täytä sähköinen ilmoittautumislomake huolellisesti. Jaamme nuoret toiveiden perusteella ryhmään, joka ei valitettavasti aina ole se ensisijainen vaihtoehto. Laita siis viisi sinulle parhaiten sopivaa vaihtoehtoa. Voit myös perustella valintojasi ja me yritämme huomioida ne mahdollisuuksien mukaan.

Samalle leirille rippikoulua käymään voit valita 1-2 ystävää. Ennen ilmoittautumista keskustelkaa vaihtoehdoista huoltajienne kanssa ja huoltajat keskenään, jotta samat leirivalinnat tosiaan sopivat kaikille. Ensiksi ilmoittautunut saa ns. kaverikoodin jonka muut ystävät tarvitsevat ilmoittautuakseen. Valinnat tulevat näin automaattisesti kaikille samoiksi.

Rippikoulupaikat jaetaan vasta ilmoittautumisajankohdan päätyttyä! Ilmoittautumisjärjestyksellä ei ole väliä. Jos ilmoittaudut myöhässä paikka löytyy ryhmästä jossa on vielä tilaa.

Tarvitsemme myös tiedot erityisruokavalioistanne ja mahdollisista ruoka-aineherkkyyksistä kevättä varten. Voit myös antaa tarpeelliseksi katsomasi tiedot mahdollisista sairauksista ja lääkityksistä kevättä ja kesää varten. Tiedot ovat luottamuksellisia. Ilmoita myös oletko koulussa pienryhmä/erityisopetuksessa. Laita perusteluihin miten toivoisit meidän ottavan tämän huomioon rippikoulussa.

Huom! JOS KÄYT RIPPIKOULUSI MUUALLA, ja olet Rekolan seurakunnan jäsen, ilmoita aina siitä myös minulle (ben.ahlroos@evl.fi). MARRASKUUN LOPPUUN MENNESSÄ TIETO MINULLE!!! Jos saat tiedon vasta myöhemmin, niin ilmoita heti tiedon saatuasi. Jos käyt esimerkiksi jonkun järjestön/muun seurakunnan (joka on kaukana), pitämän rippikoulun, tulee sinun kuitenkin suorittaa keväällä omaan seurakuntaasi tutustuminen Rekolassa.

Annettuasi yhteystietosi saat tarkemmat tiedot kevään kokoontumisista kirjeessä marraskuun loppuun mennessä. Jos käyt rippikoulusi muualla tulee sinun itse huolehtia ilmoittautumisesta kyseiseen seurakuntaan/järjestöön!! (heidän omilla tavoillaan, ei Rekolan seurakunnan kautta). Hae myös virkatodistus rippikoulua varten kirkkoherranvirastosta. Jos et voi, tai et ole onnistunut ilmoittautumaan sähköisesti, voit ilmoittautua kirkolla ke 11.10 klo 18-19 . Rekolan Pyhän Andreaan kirkko, Kustaantie 22, C-ovesta kirkon sivulta sisään.(Nuorisotila). Toivomme, että tulisit paikalle yhdessä huoltajan kanssa!! Vastaamme myös rippikouluun ja ilmoittautumiseen liittyviin kysymyksiin. Rippikoululaisille lähetetään tieto rippikouluunvalinnasta, omasta rippikouluryhmästä ja rippikoulun aloituskerrasta marraskuun loppuun mennessä.


Ilmoittautumisohjeet saat tästä - Sähköinen ilmoittautumislomake aukeaa alta (2.10 alkaen) (Huoltajan henkilötunnus käytössä oleva sähköpostiosoite tarvitaan laskunmaksua varten)


ILMOITTAUTUMINEN tästä


ILMOITTAUTUMINEN VANTAAN SEURAKUNTIEN YHTEISIIN RIPPIKOULUIHIN vaellusrippikouluun, pienryhmärippikouluun ja kehitysvammaisten rippikouluun, sivulla www.vantaanriparit.fi/yhteiset.