Ilmoittautuminen Korson seurakunnan rippikouluihin: 2.-15.10.2017

Lue ohjeet huolellisesti ennen ilmoittautumista.

ILMOITTAUTUMINEN 1.-14.10.2018

Tarkemmat ilmoittautumisohjeet:

Ilmoittautuminen rippikouluun tapahtuu netissä. Keskustele ensin vanhempiesi kanssa eri rippikouluvaihtoehdoista. Pyri valitsemaan eri ajankohtina olevia vaihtoehtoja listaasi (hiihtoloma, alkukesä, keskikesä, loppukesä). Listaa vähintään kuusi rippikoulua, joihin mieluiten osallistuisit. Useammankin voit valita, mutta vähintään kuusi on valittava. Valitettavasti emme voi taata, että pääset ensimmäiseksi valitulle leirille, mutta pääset jollekin näistä kuudesta vaihtoehdosta, jotka valitset ilmoittautuessasi. Ilmoittaumista varten tarvitset myös huoltajasi henkilötunnuksen laskutusta varten.

Mikäli haluat kaverisi kanssa samalle rippileirille, sinun tulee käyttää kaverikoodia ilmoittautuessa. Muista kirjoittaa kaverikoodi ylös.

Kaverikoodin käyttö:

1. Valitkaa, kuka kaveriporukasta (max. kolme henkilöä) ilmoittautuu ensimmäiseksi - ilmoittautuminen edellä olevien ohjeiden mukaisesti.

2. Ilmoittautumisen jälkeen saat netistä ilmoittautumislomakkeesta kaverikoodin. Anna tämä koodi yhdelle tai kahdelle kaverillesi. Muista kirjoittaa kaverikoodi muistiin, jos olet sitä käyttämässä!

3. Muut kaveriporukassa ilmoittautuvat netissä kaverikoodilla (lomakkeessa on tälle kohta), jolloin ei tarvitse valita netistä leirivaihtoehtoja vaan ne tulevat automaattisesti ensimmäisen ilmoittautujan mukaisesti.


Rippikouluryhmiin jako tapahtuu vasta ilmoittautumisajan jälkeen. Ilmoittautumisjärjestyksellä ei ole merkitystä eli kaikki ajoissa ilmoittautuneet ovat samalla viivalla. Tiedot rippikoulujaoista ilmoitetaan antamaasi omaan sekä huoltajan sähköpostiosoitteeseen.

On siis erityisen tärkeää, että SÄHKÖPOSTITIEDOT ovat oikeinkirjoitetut ja ajan tasalla!

Sähköinen ilmoittautuminen onnistuu tästä

Ilmoittautuminen Vantaan seurakuntien yhteisiin rippikouluihin sivulla www.vantaanriparit.fi/yhteiset.Kaikissa kysymyksissä voit myös ottaa yhteyttä:

Riikka Wikström, rippikoulu- ja nuorisopastori

p. 050 521 7462

riikka.wikstrom@evl.fi