RIPPIKOULUN VOI KÄYDÄ MONELLA ERI TAVALLA

Noin puolivuotisen rippikoulun aikana osallistut monin tavoin oman seurakuntasi toimintaan. Hakunilan seurakunnassa voit valita seuraavista rippikouluvaihtoehdoista:

CITYRIPARI

Cityripari eli päivärippikoulu sopii sinulle, jos et halua tai voi osallistua leirille. Kokoontumisia on jo kevään aikana, pääsääntöisesti Hakunilan kirkolla. Intensiivijaksolla voidaan tehdä päiväretkiä. Isoset ovat mukana tapaamisissa.


LEIRIELÄMÄÄ TALVELLA JA KESÄN HELTEISSÄ

Leirimuotoisia rippikouluja järjestetään hiihtolomalla ja kesällä. On hyvä ottaa huomioon, että rippikouluun kuuluvia kokoontumisia on jo talven kevään aikana ja niihin on yhtä tärkeää osallistua, kuin leirijaksoon. Saat kevään ohjelman kirjeessä kotiin valintakirjeen mukana marraskuun loppuun mennessä. Tapaamiset voi jo silloin merkitä perheen yhteiseen kalenteriin ja sitoutua niihin yhdessä.

Vuonna 2018 järjestämme rippikouluja Vierumäen urheiluopistolla, Holman kurssikeskuksessa Klaukkalassa, Hännilän leirikeskuksessa Hankasalmella sekä Törmälän kurssikeskuksessa Rautalammella. Matkat leirikeskuksiin tehdään tilausbussilla. Kaikissa leirikeskuksissa nuoret majoittuvat muutaman hengen huoneissa.


KÄYTKÖ RIPPIKOULUN OMAN SEURAKUNNAN ULKOPUOLELLA?

Jos käyt rippikoulun järjestön rippikoulussa, sinun tulee osallistua myös Hakunilan seurakunnan järjestämään Oman seurakunnan jaksoon, jossa osallistut oman seurakunnan toimintaan. Ilmoittaudu jaksolle sähköpostilla rippikoulupappi Tiina Palmulle: tiina.palmu@evl.fi. Laita viestiin nimesi, kotiosoitteesi, sähköpostiosoitteesi (jos käytät sähköpostia) ja puhelinnumerosi sekä tieto, minkä järjestön riparille menet ja milloin leirijakso siellä on.

Oman seurakunnan jaksolle osallistuminen on osa rippikouluasi. Sen suoritettuasi saat todistuksen, jonka toimitat omalle rippikoulupapillesi. Ryhmän aikataulun saat kirjeellä kotiisi viimeistään joulukuun alussa.

Jos osallistut toisen seurakunnan rippikouluun pääkaupunkiseudulla, sinun ei tarvitse osallistua oman seurakunnan jaksoon. Jos olet menossa vain toisen seurakunnan leirille, etkä osallistu kevään riparikokoontumisiin siellä, voit ilmoittutua Oman seurakunnan jaksolle.

Vantaalla järjestetään myös kaksi yhteistä rippikoulua: erityisen tuen ripari ja englanninkielinen rippikoulu. Voit lukea niistä enemmän kohdassa "Yhteiset". Man kan också gå skriftskolan på svenska, kontakta isåfall Vanda svenska församling.


Vuoden 2018 rippikoulut:

Kaikki konfirmaatiot ovat Hakunilan kirkossa

VIERUMÄKI LIIKUNTARIPARI Leiri 17.-23.2., konfirmaatio la 3.3. klo 11 HUOM! KONFIRMAATION AJANKOHTA ON MUUTTUNUT! (esitteessä oli toinen aika, tämä la 3.3. on oikea) Liikuntariparilla liikutaan monipuolisesti yhdessä. Ei tietyn lajin harjoittamista, eli nuoren ei tarvitse olla minkään lajin harrastaja.


CITYRIPARI Intensiivijakso 3.-9.6., konfirmaatio la 9.6. klo 11

PÄLKÄNE 1 Leiri 3.-9.6., konfirmaatio la 16.6. klo 11

HANKASALMI 1Leiri 5.-11.6., konfirmaatio su 17.6. klo 12


PÄLKÄNE 2 Leiri 15.-21.6, konfirmaatio su 1.7. klo 12

HANKASALMI 2 Leiri 28.7.-3.8., konfirmaatio la 11.8. klo 11


RAUTALAMPI Leiri 30.7.-5.8, konfirmaatio su 12.8. klo 12


HOLMA Leiri 30.7.-5.8., konfirmaatio su 19.8. klo 12