Hakunilan seurakunnan rippikoulut

Vuonna 2019 järjestämme liikuntariparin Vierumäen urheiluopistolla hiihtolomaviikolla. Konfirmaatio on maaliskuussa Hakunilan kirkossa. Liikuntariparilla liikutaan yhdessä hyvällä meiningillä. Mitään erityistä ei tarvitse osata. Kesällä 2019 järjestämme leirejä eri leirikeskuksissa aikaisempien vuosien tapaan. Tarkemmat ajat varmistuvat myöhemmin. Postitamme syyskuussa (viikolla 37) kirjeen kotiin v. 2004 syntyneille Hakunilan seurakunnan jäsenille. Kirjeestä löytyvät tiedot ripareiden ajankohdista ja paikoista. Sähköinen ilmoittautuminen on avoinna tällä sivustolla 1.-14.10.2018.

Tiedot vuoden 2018 rippikouluista löytyvät näiltä sivuilta. Sähköinen ilmoittautuminen rippikouluihin on päättynyt. Rippikoulupaikkoja on vielä jäljellä, joten jos et ole ilmoittautunut, mutta haluaisit vielä mukaan, ota yhteyttä Tiina Palmuun (tiina.palmu@evl.fi, p. 050 356 5715).

Jos osallistut toisen seurakunnan, järjestön tai herätysliikkeen rippikouluun, lähetä siitä sähköpostilla tieto Tiina Palmulle (tiina.palmu@evl.fi).

Jos haluat osallistua rippikouluun vasta vuonna 2019, lähetä siitä tieto sähköpostilla, niin saat postissa ripariesitteen ensi syksynä.

Tietoa Hakunilan eri rippikouluvaihtoehdoista löydät täältä.

Ilmoittautumisohjeet löydät täältä.

Tästä voit tulostaa leirin turvallisuuskyselyn täytettäväksi.

Jos sinulla on rippikouluun liittyviä kysymyksiä, ota yhteyttä rippikoulupastori Tiina Palmuun p. 050 356 5715, tiina.palmu@evl.fi.

päättynyt.