Yhteystiedot

Tulee sitten tähän

Ilmoittautuminen Korson seurakunnan rippikouluihin: 7.10-16.10.2013

Lue ohjeet huolellisesti ennen ilmoittautumista. Pääset ilmoittautumaan alla olevasta linkistä 7.10.-16.10.2013 välisenä aikana.

Ilmoittautuminen yksinkertaistettuna:

1. Täytä paperinen ilmoittautumislomake (kirjeen mukana saatu) ja pyydä siihen huoltajasi allekirjoitus

2. Täytä sähköinen ilmoittautumislomake samoilla tiedoilla osoitteessa www.vantaanriparit.fi/korso (linkki löytyy tämän sivun alhaalta)

3. Tule seurakunnan nuorisotiloille paperisen lomakkeen kanssa ma 14.10., ti 15.10. tai ke 16.10. klo 15–18 välillä.

Tarkempia ohjeita:

Ilmoittautumisjärjestyksellä ei ole merkitystä (eli kaikki ajoissa ilmoittautuneet ovat samalla viivalla).

Ilmoittautuminen Korson seurakunnan rippikouluun tapahtuu sekä netissä että henkilökohtaisesti. Keskustele ensin vanhempiesi kanssa eri rippikouluvaihtoehdoista ja täytä kirjeen mukana saatu lomake huolellisesti. Listaa lomakkeeseen paremmuusjärjestykseen
vähintään neljä rippikoulua, joihin mieluiten osallistuisit. Useammankin voit valita, mutta vähintään neljä on valittava. Valitettavasti emme voi taata, että pääset ensimmäiseksi valitulle leirille, mutta pääset jollekin näistä neljästä vaihtoehdosta, jotka valitset ilmoittautuessasi.
Muista pyytää vanhemmiltasi heidän allekirjoituksensa.

Ilmoittaudu netissä osoitteessa vantaanripari.fi/korso. Muista, että sinulla tulee olla samat tiedot sähköisessä ja
käsin tehdyssä ilmoittautumisessa. Mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta tehdä sähköistä ilmoittautumista, voit
tehdä sen Korson seurakunnan nuorisotoimistossa samalla kun olet ilmoittautumassa henkilökohtaisesti.

Kun olet tehnyt sähköisen ilmoittautumisen, tule Korson kirkon nuorisotoimistoon ja tuo käsin kirjoitettu ja huoltajasi allekirjoittama lomake ma 14.10., ti 15.10. tai ke 16.10. klo 15–18 välillä. Pelkkä sähköinen ilmoittautuminen ei riitä, vaan sinun on tuotava myös lomake, jonka täyttämällä ja palauttamalla henkilökohtaisesti voit ilmoittautua rippikouluun. Kirkolla tarkistamme, että kaikki on kunnossa ilmoittautumisesi suhteen. Korson
kirkon nuorisotoimisto on kirkon vieressä, käynti Korsonpolun puolelta (Filmtownia vastapäätä).

Mikäli haluat kaverisi kanssa samalle rippileirille, sinun
tulee käyttää kaverikoodia ilmoittautuessa. Muista kirjoittaa
kaverikoodi ylös,

Kaverikoodin käyttö:

1. Valitkaa, kuka kaveriporukasta (max 3 henkilöä) ilmoittautuu ensimmäiseksi - ilmoittautuminen edellä olevien ohjeiden mukaisesti.

2. Ilmoittautumisen jälkeen saat netistä ilmoittautumislomakkeesta kaverikoodin. Anna tämä koodi yhdelle tai kahdelle kaverillesi. Muista kirjoittaa kaverikoodi muistiin, jos olet sitä käyttämässä!

3. Muut kaveriporukassa ilmoittautuvat netissä kaverikoodilla (lomakkeessa on tälle kohta), jolloin ei tarvitse valita netistä leirivaihtoehtoja vaan ne tulevat automaattisesti ensimmäisen ilmoittautujan mukaisesti. KAIKKIEN kaveriporukassa täytyy silti täyttää paperinen lomake ja pyytää siihen allekirjoitus huoltajalta.

4. Tulkaa kyseisen kaveriporukan kanssa samaan aikaan seurakunnan nuorisotiloille täytettyjen paperilomakkeiden kanssa ma 14.10., ti 15.10. tai ke 16.10. klo 15–18 välillä.

Ryhmien jako

Rippikouluryhmiin jako tapahtuu vasta ilmoittautumisajan jälkeen. Tiedot rippikoulupaikastasi lähetetään marraskuussa sähköpostitse siihen sähköpostiosoitteeseen, jonka olet sähköisessä lomakkeessa antanut. Rippikoulujen nimilistat toimitetaan myös marraskuussa Korson alueen yläkoulujen ilmoitustauluille, Korson seurakunnan nuorisotilojen ilmoitustaululle sekä nuorisotilojen oveen. Ilmoittautumisjärjestyksellä ei ole merkitystä eli kaikki ajoissa ilmoittautuneet ovat samalla viivalla. Kaikille ei voida taata, että pääsee ensimmäisenä toivomaansa paikkaan, mutta kaikki saavat rippikoulupaikan jostakin ilmoittamistaan (vähintään neljästä) vaihtoehdoista. Vierailemme Korson alueen yläkouluissa viikoilla 38-41 kertoen rippikouluista. Tarkista uskonnon opettajalta, koska koulunne salissa pidetään ripari-info.

ILMOITTAUTUMINEN 7.-16.10:

Sähköinen ilmoittautuminen onnistuu tästä

Ilmoittautuminen Vantaan seurakuntien yhteisiin rippikouluihin sivulla www.vantaanriparit.fi/yhteiset.

Aina voit kysyä!

Kaikissa kysymyksissä voit myös ottaa yhteyttä.

Riikka Wikström, rippikoulu- ja nuorisopastori

p. 050 521 7462

riikka.wikstrom@evl.fi