Share |

Ilmoittautuminen Korson seurakunnan rippikouluihin: 5.10-18.10.2015

Lue ohjeet huolellisesti ennen ilmoittautumista. Pääset ilmoittautumaan alla olevasta linkistä 5.10.-18.10.2015 välisenä aikana.


Tarkempia ohjeita:

Ilmoittautumisjärjestyksellä ei ole merkitystä (eli kaikki ajoissa ilmoittautuneet ovat samalla viivalla).

Keskustele ensin vanhempiesi kanssa eri rippikouluvaihtoehdoista. Listaa paremmuusjärjestykseen
vähintään neljä rippikoulua, joihin mieluiten osallistuisit. Useammankin voit valita, mutta vähintään neljä on valittava. Valitettavasti emme voi taata, että pääset ensimmäiseksi valitulle leirille, mutta pääset jollekin näistä neljästä vaihtoehdosta, jotka valitset ilmoittautuessasi.

Ilmoittaudu netissä osoitteessa vantaanripari.fi/korso.  Mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta tehdä sähköistä ilmoittautumista, voit tehdä sen Korson seurakunnan nuorisotoimistossa.

Mikäli haluat kaverisi kanssa samalle rippileirille, sinun tulee käyttää kaverikoodia ilmoittautuessa. Muista kirjoittaa
kaverikoodi ylös.

Kaverikoodin käyttö:

1. Valitkaa, kuka kaveriporukasta (max 3 henkilöä) ilmoittautuu ensimmäiseksi - ilmoittautuminen edellä olevien ohjeiden mukaisesti.

2. Ilmoittautumisen jälkeen saat netistä ilmoittautumislomakkeesta kaverikoodin. Anna tämä koodi yhdelle tai kahdelle kaverillesi. Muista kirjoittaa kaverikoodi muistiin, jos olet sitä käyttämässä!

3. Muut kaveriporukassa ilmoittautuvat netissä kaverikoodilla (lomakkeessa on tälle kohta), jolloin ei tarvitse valita netistä leirivaihtoehtoja vaan ne tulevat automaattisesti ensimmäisen ilmoittautujan mukaisesti.Ryhmien jako

Rippikouluryhmiin jako tapahtuu vasta ilmoittautumisajan jälkeen. Tiedot rippikoulupaikastasi lähetetään marraskuun aikana sähköpostitse siihen sähköpostiosoitteeseen, jonka olet sähköisessä lomakkeessa antanut. Rippikoulujen nimilistat toimitetaan myös marraskuussa Korson alueen yläkoulujen ilmoitustauluille, Korson seurakunnan nuorisotilojen ilmoitustaululle sekä nuorisotilojen oveen. Ilmoittautumisjärjestyksellä ei ole merkitystä eli kaikki ajoissa ilmoittautuneet ovat samalla viivalla. Kaikille ei voida taata, että pääsee ensimmäisenä toivomaansa paikkaan, mutta kaikki saavat rippikoulupaikan jostakin ilmoittamistaan (vähintään neljästä) vaihtoehdoista. Vierailemme Korson alueen yläkouluissa viikoilla 39-40 kertoen rippikouluista. Tarkista uskonnon opettajalta, koska koulunne salissa pidetään ripari-info.

ILMOITTAUTUMINEN 5.-18.10:

Sähköinen ilmoittautuminen onnistuu tästä

Ilmoittautuminen Vantaan seurakuntien yhteisiin rippikouluihin sivulla www.vantaanriparit.fi/yhteiset.

Aina voit kysyä!

Kaikissa kysymyksissä voit myös ottaa yhteyttä.

Riikka Wikström, rippikoulu- ja nuorisopastori

p. 050 521 7462

riikka.wikstrom@evl.fi